Actueel  
     
 

Zaterdagmiddag 25 november zingt GOOD NEWS vanaf 14.30 uur  in:

Tuincentrum t Vaarderhoogt in Soest tijdens de Warme Witte Winter Weken !!

Elk jaar in november en december trekken meer dan 65.000 bezoekers naar de Dorresteinweg
in Soest voor een feestelijk uitstapje naar de:
Warme Witte Winter Weken. Ht Soesterse winterevenement dat bol staat van authentieke, winterse gezelligheid voor jong en oud.

Het gehele terrein van tuincentrum 't Vaarderhoogt is dan herschapen tot sprookjesachtig dorp
in Anton Pieck stijl vol met pittoreske winkeltjes waarin om de 3 4 dagen steeds weer andere winkeliers hun snuisterijen verkopen.

 

De levende kerststal is beroemd tot in alle windstreken. Zou zo in het echte kerstverhaal kunnen staan. De levende have in de stal is vertederend. Van ezel, geit en pony tot aan het zr aaibare kleinvee dat ronduit onweerstaanbaar is voor kinderen.

In en rond de hut van Henk de Houthakker kunnen kleine, maar ook volwassen kinderen houten kerstboompjes, engeltjes en andere figuurtjes schilderen, tekeningen kleuren, knippen plakken en zelf broodjes bakken boven het kampvuur. Op diverse andere plekken op het terrein zijn er nog meer doe-belevenissen voor de kinderen o.a. kaarsen maken ( in het weekend ).

 

Bij het podium op het smulplein kan de bezoeker genieten van optredens van artiesten, koren en bands. Daar zijn ook de smulhuisjes te vinden: poffertjes, oliebollen, snert, worst, drankjes en meer. 

Het recept van de Glhwein wordt begeerd door iedereen.

 

In de overdekte kassen van het centrum is een enorm kerstkoophuis ingericht. Daar kan men werkelijk alles vinden wat er nodig is om de kerstperiode nog gezelliger aan te kleden.

 

Dus komt u voor ons, dan doet u zichzelf tekort! Er is zoveel te zien en te beleven,
daar mag je best een paar uurtjes voor uittrekken!